Servicii oferite

sef de salaSef de sala,ospatari si picoli
Intotdeauna un eveniment trebuie sa fie organizat de cineva cu experienta in domeniu si simt organizatoric. Aici intervine rolul sefului de sala care atribuie sarcini ospatarilor,bucatarilor si picolilor pentru ca totul sa mearga fara probleme,astfel invitatii dumneavoastra nu vor avea o experienta neplacuta pentru ca nu au fost serviti cum trebuie.
bucatarBucatari,ajutor de bucatar si barmani preparatori
Intotdeauna preparatele servite la un eveniment trebuie sa fie unele de neuitat. De aceea este important ca in bucatarie sa fie prezent un bucatar cu experienta. Firma noastra va poate oferii acest serviciu. Preparatele gatite de bucatarii nostrii sunt atat estetice cat si gustoase realizate dupa retete din diferite bucatarii ale lumii .

Organizam

bucatarNunti,botezuri,conferinte
Atunci cand aveti un eveniment important ca o nunta sau un botez, este important ca totul sa decurga ca la carte si dumneavoastra sa va ocupati doar de intampinarea oaspetilor,lasand sarcinile organizatorice in mana noastra .
bucatarPetreceri private,aniversari,
bufet suedez

Este ziua dumneavoastra,aveti invitati multi,insa vreti sa o serbati in confortul casei dumneavoastra si nu vreti sa va bateti capul cu servitul invitatilor,nu trebuie decat sa ne apelati si va vom ajuta cu servicii de inalta calitate
bucatar ospatar steward ospatarita setup
Acasa | Servicii oferite | Angajari | Galerie foto | Contact
Dezvoltat de cleverideas.ro